Hvad siger kunderne?
"Getting your photos taken can be a pretty awkward experience - but not with Astrid! She is a lovely person with a superpower to make you feel comfortable in front of the camera, and she has a great eye for capturing unique moments and authentic expressions. Having a photoshoot with her is like hanging out with a friend who also happens to be a talented photographer I’d highly recommend her services for anyone, and I wouldn’t hesitate to book her in the future."
★ ★ ★ ★ ★
- Judit
"Vi hyrede Astrid som fotograf til vores bryllup i august 2020, og har kun positive kommentarer til hendes arbejde. Lige fra start var hun en fryd samt meget professionel at samarbejde med. Hun svarede hurtigt på vores forespørgsel og allerede ved 1. møde var der udarbejdet et layout til en potentiel kontrakt. Astrid var meget alsidig og åben for vores ønsker samt var god til at vejlede, fx ift. et pre-shoot inden de ’rigtige’ bryllupsbilleder på selve dagen. Dette gjorde os mere afslappet og shootet på selve vores bryllupsdag tog mindre tid, så vi hurtigt kunne komme tilbage til vores reception og fest.
Vi hyrede hende til hele dagen fra kirke til og med brudevalsen og i al den tid var Astrid fantastisk til at gå rundt ubemærket og tage en masse smukke billeder både af os, gæsterne og særlige elementer ved pynten.
Vi fik både kvalitet og kvantitet for en rigtig god pris. Kort efter brylluppet modtog vi en fil med alle redigerede billeder, hvilke vi var yderst tilfredse med.
Vi kan klart anbefale Astrid til andre, som leder efter en fantastisk fotograf som også er jordnær."
★ ★ ★ ★ ★
- Louise og Thomas


"Astrid is a super flexible and accommodating. During the shoot, she made me feel comfortable and came along with some ideas I had. It was super easy, fun and smooth. I’ll definitely book her again! " 
★ ★ ★ ★ ★
- Greete
"Vi hyrede Astrid til at fotografere vores  bryllupsdag i oktober 2020. Hun havde god energi og var super god til at få os til at slappe af selvom ingen af os er komfortable foran kameraet. Vi er super tilfredse med både pris og billeder. Ekstra tak for den fleksibilitet hun udviste da vi pludselig måtte lave ændringer i planen. Klar anbefaling herfra."
★ ★ ★ ★ ★
- Tine og Marni
"We were very lucky to have Astrid on our wedding day. She is friendly and positive, and we felt comfortable with her. Even though we had a bit challenging weather conditions that day, she kept an open mind about the situation and was able to capture very nice pictures. Great attitude and work! Highly recommended."
★ ★ ★ ★ ★
- Karem & Norbertas 

“Udover de flotteste fotografier, så formår Astrid også at gøre situationen foran kameraet super trygt. Hendes naturlige smilende væsen gør at man tør være sig selv, og hun er skarp til at fange de gode udtryk. Hun arbejder meget professionelt og overholder alle aftaler. Resultaterne er fantastiske!! Jeg kan kun give min største anbefaling til Astrid som fotograf”
 ★ ★ ★ ★ ★
 - Mathilde


"Jeg kan så varmt anbefale Astrid til at tage billeder. Jeg er på ingen måde model, men jeg ville gerne have nogle billeder som ikke bare var almindelig “smil til kameraet” men nogle kreative! Jeg gav Astrid fuld kreativ frihed, og hendes talent er bare fantastisk! Jeg følte mig så godt tilpas og selvsikker. Jeg er så glad for mine billeder, og hvis jeg skal have taget billeder igen, så det også 110% sikkert at det Astrid der skal tage dem! Hun er intet mindre end fantastisk!"
 ★ ★ ★ ★ ★
- Rebecca


"Jeg er ikke særlig fotogen og jeg har aldrig prøvet at få taget et portræt før. Astrid gjorde det super nemt og fik mig hurtigt til at føle mig tilpas foran kameraet. Hun er god til at tale dig igennem hvordan du skal agere under shootet. Jeg vil klart anbefale hende til venner og bekendte."
★ ★ ★ ★ ★
- Mikkel 

"Astrid er en fremragende fotograf. Efter have arbejdet med hende som fotograf både foran og bag kameraet for hende og med hende, kan man mærke på Astrid, at hun er i sit rette element. Jeg vil anbefale Astrid, ikke kun fordi hun er talentfuld, men fordi hun lægger rigtig meget god energi i sit arbejde."
★ ★ ★ ★ ★
- Josh
"Astrid er skøn at arbejde sammen med. Hun er hurtig til at svare, stille op og få taget billeder, samt redigere. Hendes billeder lever 100 % op til hvad jeg havde forestillet mig og kvaliteten er i top. Alt i alt har det været en fornøjelse!"
★ ★ ★ ★ ★
- Sonya
"Vi har fået taget nogle virkelig flotte billeder af Astrid, som virkelig er dygtig til det hun laver. Det tog hende to sekunder at indstille alting på kameraet, og derfra kørte det bare. Hun er god til at skabe en afslappende stemning, så man kan agere mere naturligt, og kommer samtidig med klare og gode instruktioner, som er med at sikre, at det endelige resultat bliver sindssygt godt. Man kan mærke at Astrid nyder det, når hun fotograferer, hvilket selvfølgelig er med til at gøre hele oplevelsen endnu bedre."
★ ★ ★ ★ ★
- Marie og Jacob